miércoles, 7 de noviembre de 2012

Meridiano Alicante 61-81 C.B. Alginet

EL C.B.ALGINET DEMOSTRA QUE ÉS UN LÍDER SÒLID DESPRÉS DE LA SEUA CLARA I CONVINCENT VICTÒRIA A ALACANT: 61 – 81

MERIDIANO ALICANTE, 61 (21-6-20-14): R. Kouril (9), S. Vargas (19), A. Gómez-Arrones (13), P. Rubbera (10) i F. Astilleros (4), cinc inciall; G. Minarro, A. Martin, J. M. Medicis, M.A.Cantos, G.Egea, L.A. Garcia (6), D. Moreno.
Entrenador: J.B. Bardisa.

C.B.ALGINET, 81 (24-9-27-21): H.Rueda (11), J.Lloret (7), A.Gálvez (29), G.Marin (11) i S.Miller (11), cinc incial; G.Paulikas (5), R.Llopis, C.Palau, A.Romera (5), A.D.Mayobole (2),
J. Santamatilde.
Entrenador: Jaume Tormo.

Àrbitres: A.Garcia Pérez i A.Garcia Gómez.

El C.B.Alginet demostra jornada rere jornada que és un líder sòlid, que els seus jugadors es van acoblant i es coneixen els sistemes que està implantant Jaume Tormo i les seues quatre victòries en estes quatre primeres jornades de lliga són fruit d’un gran treball defensiu, de realitzar les transicions en atac de forma fluida i de comptar amb jugadors en gran estat de forma, als jóvens que s’han incorporat en esta temporada de 1a Nacional, cal sumar els que queden de la temporada passada (Hugo Rueda, Adrián Gálvez i Carlos Palau) i el fitxatge de qualitat que representa Shay Miller.

Se presentava un desplaçament difícil a Alacant per a enfrontar-se amb el Meridià, filial del Lucentum-Meridiano exconjunt d’ACB, un club amb tradició, bona pedrera i amb gran estructura de club. El equip alacantí presenta esta temporada un equip senior B amb jugadors amb experiència EBA i LEB, inclús amb talents de talla internacional. Cal citar a Sebas Vargas (ex EBA amb Calp, Lucentum, La Vila, Dénia), Pedro Rubbera (ex EBA amb Calp, La Vila i LEB en Còrdova), Radovan Kouril (millor base de l’europeu cadet de fa dos temporades, nacionalitat txeca) i Álvaro Martin (ex LEB Or en Palència), amb esta completa plantilla del Meridià Alacant el partit es presentava intens i quelcom complicat per al C.B.Alginet.

Els primers minuts de l’Alginet van ser un tant imprecisos, tirs precipitats i sense una bona circulació de baló, fruit d’una sorprenent defensa zonal 2-3 des de l’inici del partit que va plantejar el conjunt local, a poc a poc se va anar entrant en joc i després d’un 0-8 per a l’Alginet gràcies als punts de Miller, Gálvez i Rueda se restablix la igualtat en el partit que trenca Adrián Gálvez amb un fabulós triple des de quasi nou metres en l’últim segon del primer quart, marcador 21-24. El segon quart va ser escàs en punts però molt bo en intensitat defensiva, l’Alginet deixa al conjunt local en tan sols sis punts i els 9 que s’aconseguixen deixen un marcador al descans de 27-33, destacant un valuós triple de Guillem Marin.

La segona part va començar bé per a l’Alginet, dos triples de Marin i Gálvez, amb nou punts consecutius del capità obrien bretxa en el marcador i se sobrepassen els deu dalt, marcador al final del tercer quart 47-60. L’últim quart va ser pràcticament igual que el tercer, l’intent a la desesperada dels alacantins amb una defensa pressionant en tot el camp al veure que el partir s’els escapava, es va convertir en atacs segurs per a l’Alginet que gradualment va anar incrementant la seua renda fins a arribar als vint dalt amb el marcador final de 61-81.

Partit molt bo de l’Alginet amb gran encert des de la línia de tres, de nou partidas del capità Adrián Gálvez amb els seus 29 punts, Guillem Marin molt bé en defensa, Miller fabulós en els rebots i en
els punts que sempre aporta i Hugo Rueda en la direcció de l’equip i en els triples i tir exterior.

Dissabte que ve dia 10 de novembre a les 18’30 hores en el seu Pavelló Municipal el C.B.Alginet rep al conjunt murcià Hero Jairis d’Albelló que actualment figura en tercera posició després de el líder Alginet i un altre conjunt murcià el C.B.Begastri de Cehegin.

Fuente: C.B. Alginet