lunes, 5 de noviembre de 2012

N.B. Torrent 50-56 Tabernes Blanques

Tabernes: Urbán 10, Sánchiz 5, Zanón 2, Cambralla 2, Jiménez 17 (18 rebotes), Tokaev 6, Calahorra 4, Hernández 6, Soriano 4.

Torrent: Novella 9, Planells 3, Carles 3, Hidalgo 13, Aroca 7, Nieto 9, Ortiz 4, Sánchez 2.

El partido comenzó con el dominio del Tabernes sobre todo gracias a la anotación en el juego interior pero Torrente cerró rápidamente la defensa lo que le permitió igualar el choque al final del primer cuarto 11-12.

Al inicio del segundo cuarto Tabernes logra un parcial de 2 a 7 y colocarse 13-19 pero otro parcial de los locales vuelve a igualar un choque con muy poca anotación. Al final del segundo cuarto el marcador refleja máxima igualdad 23-23.

Tras el descanso son los locales los que toman la iniciativa en el marcador 28-23 y llegan a conseguir la máxima ventaja local 32 a 25 a mediados del tercer cuarto sobre todo gracias a la defensa zonal y el poco acierto visitante. Esta situación provoca que el Tabernes también se sitúe en una defensa zonal que le permite recortar las distancias e igualar el encuentro y conseguir colocarse por delante al final del tercer cuarto 38-40.

Ya en el último cuarto Tabernes el partido se mantiene igualado pero con Tabernes siempre por delante con ventajas muy cortas y consigue llevarse la victoria por 50-56.

Fuente: Club Baloncesto Tabernes Blanques

NBTORRENT 50 - Tabernes Blanques "B" 56

Tabernes ha acudit a la cita amb un gran equip, ben reforçat enguany, però amb un rendiment en l'inici de temporada que sembla un punt per sota de les seues possibilitats.

El NBTorrent patint el roin inici en resultats de la temporada, encara que amb bon joc en quasi tots els partits.Però amb el salt inicial s'ha engegat el partit i un gran equilibri s'ha instaurat sobre la pista. Defenses individuals per tots dos equips en el primer quart, donaven lleugers avantatges per a Tabernes, seguides de reaccions del NBTorrent que ens mantenia en el partit.

Ja en el segon quart, amb el canvi a zona del NBTorrent, l'atac de Tabernes s'ha fet menys fluït, i el partit ha arribat a la seua meitat amb un 23-23 en el marcador, i amb el pronòstic clarament obert.La segona meitat s'ha iniciat amb els millors minuts de joc del NBTorrent, que ha arribat a posar-se 32-25, amb gran intensitat defensiva que ha permès córrer, i amb bon encert anotador. A partir d'ací, minut, canvi a zona de Tabernes, i el nostre atac ha perdut la seua fluïdesa. En el marcador Tabernes tornava a ficar-se en el partit.En l'últim quart Tabernes ha començat una mica més ficat, i ha obtingut un marge de cinc punts que ha sabut defensar fins al final del partit, però sense poder relaxar-se fins a la fi del partit.

Destacar en el NBTorrent la intensitat defensiva, i el joc interior de Chus aportant molts punts davant la baixa per lesió de Gustavo, ens ha faltat un puntet d'encert en el partit, sobretot en la primera meitat en què s'ha perdonat, i un final de partit ben gestionat pel Tabernes.

Bon sabor de boca ens deixa el partit disputat pel nostre sènior nacional davant Tabernes, i la sensació de que quan puguem disposar de tots els efectius començaran a caure les victòries en el nostre caseller.

Fuente: web Nou Bàsquet Torrent